Informatie voor makelaars

Gemaakt voor gebruikers

Onze websites (mijnhuren.nl, koopwoning.com en dutchrental.com) zijn gebouwd om de gebruiker, en dus uw potentiele klant, zo goed mogelijk van informatie te voorzien en voldoende functionaliteit te bieden om de beleving naar het zoeken van een nieuwe woning, bedrijfsruimte of kamer zo prettig mogelijk te maken.
Voor de gebruiker hebben we daarom alle gebruikelijke functies beschikbaar gesteld en een mooie beheer omgeving gebouwd.

 

Gemaakt voor makelaars

We hebben de focus echter zeer zeker ook op de functionaliteit voor de makelaar gelegd. We durven te zeggen dat onze websites ook VOOR de makelaar zijn gebouwd. We onderkennen de rol van de makelaar en willen deze zo goed als mogelijk ondersteunen in bepaalde facetten van het vak.
Het aanbod op de websites wordt niet gespiderd. Al het aanbod wordt direct door u geleverd, via geautomatiseerde koppelingen of handmatige invoer. Onze filosofie is dat de beste manier van werken die van samenwerken is. Het streven is om een lange termijn relatie met de makelaars op te bouwen en samen verder te werken aan nieuwe functionaliteit en resultaat tegen een zo laag mogelijke prijs.

 

Slechts twee type accounts

Het is goed om hier al te vermelden dat we met slechts 2 verschillende account typen werken. Beide accounts zijn te gebruiken voor alle bovengenoemde websites.
We kennen het op zich al zeer uitgebreide gratis standaard Mijn Account voor makelaars en het uitgebreidere Premium Mijn Account voor makelaars. Dit laatste account biedt de ondernemende makelaar een aantal erg interessante functies tegen een lage jaarlijkse investering.

De verschillende mogelijkheden worden stuk voor stuk behandeld zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Klik op één van de linkjes links voor meer informatie.